Garancia

Eladó a legyártott nyomdatermékekre kizárólag színtartóssági garanciát vállal; az általános színtartóssági feltételek a főbb alaptípusokra a következők:

  • PVC molinó: 12 hónap
  • Roll-up film: 12 hónap

Ettől hosszabb színtartóssági garanciális feltételekre minden esetben, pontos kiegészítő információk birtokában kerülhet sor.

Vevő tudomásul veszi, hogy enyhe színbeli eltérések a nyomtatási technológiák és grafikai formátumok eltérése miatt előfordulhatnak. Amennyiben Vevő az Eladó rendelkezésére bocsájt színmintát – proof, chromalin, Pantone kód -, abban az esetben a különböző alapanyagok, grafikai profilok alapján a színmintát lehető legjobban megközelítő szín kerül kiválasztásra. A színminta hiányában Eladó semmiféle színhelyességi garanciát nem vállal és a nyomdatermék kivitelezése / nyomtatása a nyomdagépek alapbeállításai szerint történnek.

Eladó hibás teljesítés esetén csak és kizárólag a hibás nyomdatermék újragyártását vagy lehetőség szerint javítását vállalja, minden egyéb pénzbeli visszatérítéstől, kompenzációtól, stb. Eladó elzárkózik.

Eladó nem vállal garanciát a gyártott termékre vagy kihelyezésre, ha annak megrongálódását valamilyen kívülálló ok, vihar, jégeső, villámcsapás okozza. Sárga, narancssárga vagy piros riasztásos viharjelzés alatt bekövetkezett szakadás, leesés, stb. a vevő felelősségi körébe tartozik.

ROLL-UP Referenciák
Márkák, vállalkozások, akik a rollupcentrum.hu-t választották